Σχετικά με εμάς

bahamagarden chairs

add text

bahama black pink nails with stras
Η Ιστορία μας

Χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση!

Το Bahama Nail Garden έχει δημιουργηθεί από γυναίκες. Στόχο μας είναι να προσφέρουμε σε όλες & όλους εσάς αυτό που θα μας άρεσε να παρέχουν και σε εμάς. Ένα luxury περιβάλλον στο οποίο μπορούμε με άνεση να απολαύσουμε τις υπηρεσίες στα άκρα μας!

Επιδιώκουμε την χαλάρωση κατά τη διάρκεια των θεραπειών και στοχεύουμε στην απόλυτη premium nail spa εμπειρία. Το στυλ μας έχει να κάνει με τη σύνδεση με τη φύση για να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιοτική περιποίηση νυχιών και θεραπείες σπα.

Στο Bahama, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο και ήρεμο περιβάλλον για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τους φιλικούς και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μας. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η προσοχή στη λεπτομέρεια θα δείτε με την πρώτη ματιά ότι είναι άψογη.

Αναβαθμίστε την εμπειρία των νυχιών σας όπως ποτέ άλλοτε με έναν από τους αποκλειστικούς χώρους χαλάρωσης μας. Καθίστε ελεύθερα σε μια από τις special massage πολυθρόνες μας, ενώ φροντίζετε τα πόδια σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Το να μπεις στο nail salon garden μας είναι σαν να μπαίνεις στο δικό σου προσωπικό κομμάτι της φύσης!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι celebrities & Infuencers έρχοντε μόνο στο Bahama Nail Garden για την περιποίηση των άκρων τους!

Our History

Polishing Nails Since 2020!

Etiam libero sociosqu integer dolor platea habitasse. A est placerat suscipit vel ullamcorper consectetur. Ac volutpat ridiculus turpis. Eu adipiscing praesent quam vulputate. Letius faucibus mollis vehicula ipsum. Enim curae letius efficitur torquent volutpat. Dignissim odio sapien elit dictum morbi.

Viverra augue tempor lobortis letius duis. Lobortis nam sem molestie. Non feugiat augue molestie. Vel posuere fusce leo sit eleifend.

Faucibus convallis luctus ornare pede. Suscipit tristique ligula natoque volutpat conubia. Per velit curabitur viverra tellus. Pulvinar si platea commodo ligula purus in.

Η κουλτούρα μας

Γιατί διαφέρουμε

Η διαφορές μας με τα υπόλοιπα nail salon, είναι:

  • Διαλέγουμε το προσωπικό μας με πολύ αυστηρά κριτήρια ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν!
  • Επενδύουμε στην πολυτέλεια & την άνεση, ώστε να βιώσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στο χώρο μας.
  • Φροντίζουμε να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος στο τέλος της θεραπείας σας, και η μετέπειτα προβολή σας στα social media μας ώστε να πάρετε την προσοχή και τη γνώμη του κόσμου για τα υπέροχα άκρα σας!

Όραμα

Όραμά μας είναι η αναβάθμιση & η εξειδίκευση στον τομέα των άκρων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις πιο προνομιούχες & πολυτελείς υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ στο Παλαιό Φάληρο & τα Νότια Προάστια.

Η ομάδα των Nail Artist μας

Επαγγελματίες Nail Artists & εξατομεικευμένες θεραπείες των άκρων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Manicure
0%
Pedicure
0%
Nail building
0%

Leonardo Gucci

Founder

Melisa Gucci

Co-Founder

Meet Team

Our Nail Building Expert.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.